homebrakmuskaraczenedecaduh i telo
Udruženje za očuvanje i razvoj porodice “Brak i porodica” je domaća nevladina organizacija osnovana 2006. godine čiji je cilj da pomogne u negovanju zdravog braka i dobrih porodičnih odnosa na temeljima hrišćanskog nasleđa.
Glavne teme seminara i savetovanja koje
Udruženje pruža su
produbljivanje
bračnog odnosa,
poboljšanje komunikacije, rešavanje konflikta,
pomoć u vaspitanju dece i sl.
   
 
vikend za secanje
kamp ocevi i sinovi
upomoc ja se zenim
bracno savetovanje
Konferencija Vikend za secanje
Obaveštavamo vas da su sva mesta za konferenciju za bračne parove koju organizujemo od 20-22 marta 2015 u etno selu Stanišić popunjena. Na konferenciju se prijavilo 85 bračnih parova, što je bio naš maksimalni kapacitet.
PRELJUBA
Preljuba je povezana sa monogamijom kao načinom uređenja partnerskih seksualnih odnosa. Tu su dve osobe su u seksualnoj vezi i ukoliko jedna od te dve osobe, bez znanja one druge, uđe u seksualnih odnos sa trećom osobom, ona čini preljubu, tj. seksualno "vara" svog partnera.
Tolerancija kao ključ uspešnog braka
Ljubav je kada ujutro ustanete i znate da ćete videti svoje mile i drage, a sve počinje od ljubavi između nas dvoje. Sve što stičem želim da ostavim svojoj deci, i to ne samo materijalne stvari, već ljubav.
O STIDU
Stid je jedno od glavnih osećanja (emocija) i treba ga razlikovati od griže savesti. Kod griže savesti mi se osećamo krivim jer mislimo da smo na neki način povredili drugo biće
 
  Prethodna  <   1    2    3    4    5    6   >  Sledeća  

 
 
 
 
postavite pitanje
web design by Zokara