homebrakmuskaraczenedecaduh i telo
Udruženje za očuvanje i razvoj porodice “Brak i porodica” je domaća nevladina organizacija osnovana 2006. godine čiji je cilj da pomogne u negovanju zdravog braka i dobrih porodičnih odnosa na temeljima hrišćanskog nasleđa.
Glavne teme seminara i savetovanja koje
Udruženje pruža su
produbljivanje
bračnog odnosa,
poboljšanje komunikacije, rešavanje konflikta,
pomoć u vaspitanju dece i sl.
   
 
vikend za secanje
kamp ocevi i sinovi
upomoc ja se zenim
bracno savetovanje
Očekivanja u braku
Filmovi, romani, muzika, čini se da sve govori da ćemo kad nađemo bračnog pratnera, ljubav svog života, rešiti sve probleme, da više neće biti usamljenosti, tuge, problema, da će taj odnos biti rešenje za sve. Međutim, realnost govori da je brak sasvim drugačiji od romantičnih očekivanja.
Strah od bliskosti u partnerskom odnosu
Svi težimo ka trajnom odnosu ljubavi. Međitim, većina ljudi ima duboko usađene strahove od bliskosti da bi takav odnos i ostvarili.
„ Posebne potrebe“ i mentalna ometenost
Imala je dvanaest godina kada smo se upoznale. Zvala se Milica i živela u jednom domu za decu bez roditeljskog staranja. A ja sam bila student, uverena da svojim idealima mogu da menjam svet!
Predavanje u Kragujevcu
16. decembra 2015 Nebojša i Gordana Savić su održali predavanje za studente u Kragujevcu na temu Kako biti i kako naći pravu osobu za brak. Na predavanju je bilo 50 studenata.
 
  Prethodna  <   1    2    3    4    5    6   >  Sledeća  

 
 
 
 
postavite pitanje
web design by Zokara