homebrakmuskaraczenedecaduh i telo
Udruženje za očuvanje i razvoj porodice “Brak i porodica” je domaća nevladina organizacija osnovana 2006. godine čiji je cilj da pomogne u negovanju zdravog braka i dobrih porodičnih odnosa na temeljima hrišćanskog nasleđa.
Glavne teme seminara i savetovanja koje
Udruženje pruža su
produbljivanje
bračnog odnosa,
poboljšanje komunikacije, rešavanje konflikta,
pomoć u vaspitanju dece i sl.
   
 
vikend za secanje
kamp ocevi i sinovi
upomoc ja se zenim
bracno savetovanje
PRELJUBA
Preljuba je povezana sa monogamijom kao načinom uređenja partnerskih seksualnih odnosa. Tu su dve osobe su u seksualnoj vezi i ukoliko jedna od te dve osobe, bez znanja one druge, uđe u seksualnih odnos sa trećom osobom, ona čini preljubu, tj. seksualno "vara" svog partnera.
Tolerancija kao ključ uspešnog braka
Ljubav je kada ujutro ustanete i znate da ćete videti svoje mile i drage, a sve počinje od ljubavi između nas dvoje. Sve što stičem želim da ostavim svojoj deci, i to ne samo materijalne stvari, već ljubav.
O STIDU
Stid je jedno od glavnih osećanja (emocija) i treba ga razlikovati od griže savesti. Kod griže savesti mi se osećamo krivim jer mislimo da smo na neki način povredili drugo biće
Doživljavanje i pokazivanje emocija
- Obično se kaže da su emocije dobar sluga ali loš gospodar. Svi smo iskusili čitav spektar emocija. Da li se emocije mogu podeliti na dobre i loše?
 
  Prethodna  <   1    2    3    4    5    6   >  Sledeća  

 
 
 
 
postavite pitanje
web design by Zokara