homebrakmuskaraczenedecaduh i telo
Udruženje za očuvanje i razvoj porodice “Brak i porodica” je domaća nevladina organizacija osnovana 2006. godine čiji je cilj da pomogne u negovanju zdravog braka i dobrih porodičnih odnosa na temeljima hrišćanskog nasleđa.
Glavne teme seminara i savetovanja koje
Udruženje pruža su
produbljivanje
bračnog odnosa,
poboljšanje komunikacije, rešavanje konflikta,
pomoć u vaspitanju dece i sl.
   
 
vikend za secanje
kamp ocevi i sinovi
upomoc ja se zenim
bracno savetovanje
„ Posebne potrebe“ i mentalna ometenost
Imala je dvanaest godina kada smo se upoznale. Zvala se Milica i živela u jednom domu za decu bez roditeljskog staranja. A ja sam bila student, uverena da svojim idealima mogu da menjam svet!
Predavanje u Kragujevcu
16. decembra 2015 Nebojša i Gordana Savić su održali predavanje za studente u Kragujevcu na temu Kako biti i kako naći pravu osobu za brak. Na predavanju je bilo 50 studenata.
Predavanje u Leskovcu
24, marta 2015 na poziv Evanđeoske crkve Zajednica Roma iz Leskovca Gordana Savić je održala predavanje Nikada ne odustaj. Na predavanju je bilo 120 žena.
DA LI JE LJUBAV MATEMATIKA?
Sve više se govori o tome da "ako poštuješ sebe i drugi ćete poštovati", "ako voliš sebe i drugi ćete voleti", "kako zračiš, tako i privlačiš", "ako daješ i ne dobijaš ništa zauzvrat, okreni se i idi", itd. Vladajući načn razmišljanja liči na proste matematičke funkcije sabiranja i oduzimanja. Tj, na matematiku samopoštovanja sa ciljem da osoba uvek bude u plusu.
 
  Prethodna  <   1    2    3    4    5    6   >  Sledeća  

 
 
 
 
postavite pitanje
web design by Zokara